GratisIndhold.dk
Forsiden
Kontakt

Emner
· Arbejde
· Biler
· Bolig
· Data, tele & Internet
· Kæledyr
· Penge & Økonomi
· Øvrige artikler

Du er her: Forsiden > Artikler i kategorien Data, tele & Internet > Domænenavne til salg

Domæner til salg

Der findes en nogle steder på nettet, hvor det er muligt at finde domænenavne der udbydes til salg. Se en liste over sider på nettet, der har gode domænenavne til salg.

De bedste adresser er snuppet af andre

Hvorfor skal du købe et domæne der allerede er registreret? Det mest åbenlyse svar vil nok være, at mange af de gode domænenavne allerede er registreret, såsom mange af de domænenavne der består af dagligdagsudtryk, heriblandt boliger.dk, mobiltelefoner.dk og gnavere.

På Webmastermarked.dk er der en liste over domænenavne til salg, med mange forskellige muligheder for at finde et domænenavn, der passer til dit næste projekt.

Synlighed i søgemaskiner

En anden god grund er, at flere af de allerede registrerede domænenavne er crawlet af de forskellige store søgemaskiner, så du ikke behøver at vente på at søgemaskinerne kigger forbi domænenavnet, men kan drage fordel af den trafik søgemaskinerne kan bidrage med fra dag 1. Her er det også værd at nævne at især Google ser ud til at favorisere domæner hvori et eller flere af dine mest sigende søgeord for dit website indgår.

Gratis links

En 3. til hvorfor det er en god idé at købe et domænenavn som andre har sat til salg: Ofte vil der være andre websites der linker til dit kommende domæne, som igen vil give dig en fordel, da du både vil få gratis besøgende fra de sider der linker til domænet, men også at de store søgemaskiner. Her vil det primært være Google, som generelt vil give siden en bedre placering, hvis der er mange der linker til den. Dog kan det være en god idé, at lave en søgning på det domænenavn du gerne vil overtage, for at se, om domænet er blevet tilmeldt Free-For-All linkindex!FFA-indeks (Free For All) udelukkende for at booste søgemaskinepopulariteten, noget som måske har sat domænet i et dårligt lys i søgerobottens øjne - eller i værste fald fået siden fuldstændig ekskluderet fra en eller flere søgemaskiner, og det kan vise sig at blive meget svært at få siden ind i varmen igen. Har du brug for at finde ud af mere omkring dette emne om hvad f.eks. Google synes er god opførsel, kan du læse Googles retningslinier for god opførsel for webmastere. Når dette er sagt er der også en sandsynlighed for at den tidligere ejer på domænet har gjort en del arbejde for at få så mange andre til at linke til domænet og/eller sørget for at få lagt domænet ind på de forskellige linkindeks der findes på nettet, især Dmoz, hvor der ellers godt kan være ret lang ventetid på at blive optaget.

Til kamp mod domænehajer

Har du allerede registreret et domæne og vil du sikre dig at der ikke er andre der begynder at udnytte fejlstavninger på det? Så er der heldigvis et site, hvor du kan søge i de mest kendte og aktive domænepirater, som registrerer domænenavne der ligger tæt op ad allerede registrerede domæne. Siden hedder Typos.dk og er gratis og let at benytte.

Gratis artikel
Få denne artikel på din hjemmeside ved at kopiere nedenstående kode. Artiklen indeholder 509 ord.

Vigtigt! Links der findes i artiklen må ikke ændres.

Selve artiklen i HTML-format
Færdiglavet HTML-side
Alternativ kun med formaterede links