GratisIndhold.dk
Forsiden
Kontakt

Emner
· Arbejde
· Biler
· Bolig
· Data, tele & Internet
· Kæledyr
· Penge & Økonomi
· Øvrige artikler

Du er her: Forsiden > Artikler i kategorien Data, tele & Internet > Domænenavne til salg

Domænenavne til salg

Der findes en nogle sites på nettet, hvor det er muligt at finde domænenavne der er til salg. Se en liste over sites på nettet, der har gode domænenavne til salg.

De gode adresser er snuppet af andre

Hvorfor skal du købe et domænenavn der allerede er registreret? Det mest åbenlyse svar vil nok være, at mange af de gode domænenavne allerede er registreret, såsom mange af de domænenavne der består af generiske vendinger, heriblandt boliger, mobiltelefoner og gnavere.dk.

På Webmastermarked.dk er der en liste over domænenavne til salg, med mange forskellige muligheder for at finde et domænenavn, der passer til dit næste webprojekt.

Domænet er synligt i søgemaskiner

En anden grund kunne være, at flere af de i forvejen registrerede domænenavne er fundet af de forskellige store søgemaskiner, så du ikke behøver at vente på at søgemaskinerne kigger forbi domænet, og du kan derved drage fordel af den trafik søgemaskinerne kan bidrage med fra dag 1. I forbindelse med dette er det også værd at nævne at især Google ser ud til at have et godt øje til domæner hvori et eller flere af dine mest sigende nøgleord for din hjemmeside indgår.

Gratis henvisninger

En 3. til hvorfor det er en god idé at købe et domænenavn som andre ønsker at sælge: Ofte vil der være andre hjemmesider der henviser til dit kommende domæne, hvilket igen vil give dig en fordel, da du både vil få gratis besøgende fra de sider der linker til domænet, men også at de store søgemaskiner. Her vil det primært være Google, som generelt vil synes bedre om din side, hvis der er mange der linker til den. Men her kan det vise sig at være en god idé, at lave en søgning på det domænenavnnavn du gerne vil overtage, for at se, om domænet er blevet tilmeldt Free-For-All linkindex!FFA-indeks (Free For All) udelukkende for at højne populariteten i søgemaskiner, noget som måske har sat domænet i et dårligt lys i søgerobotternes øjne - eller i værste fald fået domænet fuldstændig ekskluderet fra søgemaskinen, og det kan vise sig at blive meget svært at få domænet optaget i søgemaskinen igen. Vil du lære mere om hvad f.eks. Google synes er god opførsel, kan du læse Googles retningslinier for god opførsel for folk bag websites. Når dette er sagt er der også en chance for at den tidligere webmaster på domænet har gjort en masse arbejde for at få så mange andre til at linke til domænet og har tilmeldt forskellige linkindeks der findes på nettet, især Dmoz, hvor der til tider godt kan være ret lang ventetid på at blive optaget.

Nyttigt værktøj

Har du allerede registreret et domænenavn og vil du sikre dig at der ikke er andre der begynder at udnytte fejlstavninger på det? Så er der heldigvis et site, hvor du kan søge blandt de mest kendte og aktive typosquattere, som registrerer domænenavne der ligger tæt op ad allerede registrerede domæne. Tjenesten hedder Typos.dk og er gratis og let at benytte.

Gratis artikel
Få denne artikel på din hjemmeside ved at kopiere nedenstående kode. Artiklen indeholder 510 ord.

Vigtigt! Links der findes i artiklen må ikke ændres.

Selve artiklen i HTML-format
Færdiglavet HTML-side
Alternativ kun med formaterede links