GratisIndhold.dk
Forsiden
Kontakt

Emner
· Arbejde
· Biler
· Bolig
· Data, tele & Internet
· Kæledyr
· Penge & Økonomi
· Øvrige artikler

Du er her: Forsiden > Artikler i kategorien Data, tele & Internet > Domænenavne til salg

Domænenavne til salg

Der findes en del steder på nettet, hvor det er muligt at finde domænenavne der er til salg. Se en liste over steder på nettet, der har gode domænenavne til salg.

De gode adresser er taget

Hvorfor skal du købe et domæne der allerede er taget? Det svar der ligger ligefor vil nok være, at langt de fleste gode domænenavne allerede er taget, såsom mange af de domænenavne der består af generiske vendinger, heriblandt boliger.dk, mobiltelefoner.dk og gnavere.

På Webmastermarked.dk er der en liste over domænenavne til salg, hvor du måske kan være heldig at lave en rigtig god handel, der passer til dit næste projekt.

Synlighed i søgemaskiner

En anden god grund er, at flere af de i forvejen registrerede domænenavne er crawlet af de forskellige store søgemaskiner, så du ikke behøver at vente på at søgemaskinerne kigger forbi dit domænenavn, og du kan derved drage fordel af den trafik søgemaskinerne kan bidrage med fra dag 1. Her er det også værd at nævne at især Google ser ud til at have et godt øje til domæner hvori et eller flere af dine mest sigende nøgleord for din hjemmeside indgår.

Gratis besøgende

Grund nr. 3 til hvorfor det er en god idé at købe et domænenavn som andre har sat til salg: Ofte vil der være andre hjemmesider der linker til dit kommende domæne, som igen vil give dig en fordel, da du både vil få gratis besøgende fra de sider der linker til domænenavnet, men også at de store søgemaskiner. Her vil det primært være Google, som generelt vil give siden en bedre placering, hvis der er mange der linker til den. Dog kan det være en god idé, at lave en søgning på det domænenavn du gerne vil overtage, for at se, om domænet er blevet tilmeldt Free-For-All linkindex!FFA-indeks (Free For All) udelukkende for at booste søgemaskinepopulariteten, noget som måske har sat domænet i et dårligt lys i søgerobottens øjne - eller i værste fald fået siden fuldstændig ekskluderet fra søgemaskinen, og det kan vise sig at blive meget svært at få siden optaget i søgemaskinen igen. Har du brug for at finde ud af mere omkring dette emne om hvad f.eks. Google synes er god opførsel, kan du læse Googles retningslinier for god opførsel for webmastere. Ydermere er der også en sandsynlighed for at den tidligere webmaster på domænet har gjort en del arbejde for at få så mange andre til at linke til domænenavnet eller sørget for at få lagt domænet ind på de forskellige linkindeks der findes på nettet, især Dmoz, hvor der ellers godt kan være ret lang ventetid på at blive optaget.

Nyttigt værktøj

Har du allerede registreret et domænenavn og vil du sikre dig at der ikke er andre der begynder at snylte på det? Så er der heldigvis et site, hvor du kan søge i de mest kendte og aktive domænehajer, som registrerer domænenavne med tastefejl og stavefejl. Siden hedder Typos.dk og er gratis og let at benytte.

Gratis artikel
Få denne artikel på din hjemmeside ved at kopiere nedenstående kode. Artiklen indeholder 508 ord.

Vigtigt! Links der findes i artiklen må ikke ændres.

Selve artiklen i HTML-format
Færdiglavet HTML-side
Alternativ kun med formaterede links