GratisIndhold.dk
Forsiden
Kontakt

Emner
· Arbejde
· Biler
· Bolig
· Data, tele & Internet
· Kæledyr
· Penge & Økonomi
· Øvrige artikler

Du er her: Forsiden > Artikler i kategorien Data, tele & Internet > Domænenavne til salg

Domæner til salg

Der findes en nogle sites på nettet, hvor det er muligt at finde domæner der udbydes til salg. Se en oversigt over steder på nettet, der har gode domæner til salg.

De bedste domæner er allerede registreret

Hvorfor skal du købe et domænenavn der allerede er taget? Det svar der ligger ligefor vil nok være, at mange af de gode domæner allerede er taget, såsom mange af de domæner der består af dagligdagsudtryk, heriblandt boliger, mobiltelefoner og gnavere.

På Webmastermarked.dk er der en oversigt over domænenavne til salg, hvor du måske kan være heldig at lave en rigtig god handel, der passer til din nye hjemmeside.

Indeksering i søgemaskiner

En anden grund kunne være, at flere af de allerede registrerede domænenavne er crawlet af de forskellige store søgemaskiner, så du ikke behøver at vente på at søgemaskinerne kigger forbi dit domænenavn, men kan drage fordel af de besøgende der kommer fra søgemaskinerne fra dag 1. I forbindelse med dette er det også værd at nævne at især Google ser ud til at favorisere domæner hvori et eller flere af dine mest sigende ord for dit website indgår.

Gratis henvisninger

En tredie til hvorfor det er en god idé at købe et domænenavn som andre ønsker at sælge: Ofte vil der være andre websites der henviser til dit kommende domæne, hvilket igen vil være en fordel, da du både vil få gratis besøgende fra de sider der linker til domænet, men også at de store søgemaskiner. Her tænkes især på Google, som generelt vil synes bedre om din side, hvis der er mange der linker til den. Men her kan det vise sig at være en god idé, at lave en søgning på det domænenavnnavn du har i kikkerten, for at finde ud af, om domænenavnet er blevet tilmeldt Free-For-All linkindex!FFA-indeks (Free For All) udelukkende for at højne populariteten i søgemaskiner, noget som måske har sat domænet i et dårligt lys i søgerobotternes øjne - eller i værste fald fået domænet fuldstændig ekskluderet fra en eller flere søgemaskiner, og det kan vise sig at blive meget svært at få domænet ind i varmen igen. For at lærre mere om hvad f.eks. Google synes er god opførsel, kan det anbefales at læse Googles retningslinier for god opførsel for webmastere. Når dette er sagt er der også en sandsynlighed for at den tidligere ejer på domænet har gjort en del arbejde for at få så mange andre til at linke til domænet og/eller har tilmeldt forskellige linkindex der findes på nettet, især Dmoz, hvor der til tider godt kan være ret lang ventetid på at blive optaget.

Nyttigt værktøj

Har du allerede registreret et domæne og vil du holde øje med at der ikke er andre der begynder at snylte på det? Så er der heldigvis et site, hvor du kan søge i de mest kendte og aktive domænehajer, som registrerer domæner der ligger tæt op ad allerede registrerede domæne. Tjenesten hedder Typos.dk og er gratis og let at benytte.

Gratis artikel
Få denne artikel på din hjemmeside ved at kopiere nedenstående kode. Artiklen indeholder 507 ord.

Vigtigt! Links der findes i artiklen må ikke ændres.

Selve artiklen i HTML-format
Færdiglavet HTML-side
Alternativ kun med formaterede links