GratisIndhold.dk
Forsiden
Kontakt

Emner
· Arbejde
· Biler
· Bolig
· Data, tele & Internet
· Kæledyr
· Penge & Økonomi
· Øvrige artikler

Du er her: Forsiden > Artikler i kategorien Bolig > Køb bolig i udlandet

Udenlandske boligerMed den senere tids boom i friværdier rundt om i landet, er der mange der har benyttet muligheden for at købe en bolig i udlandet, hvor priserne mange steder er væsentligt mindre end i Danmark. Ved at søge på nettet, kan du hurtigt finde en hel del boliger rundt omkring i Europa.

Et godt sted at starte, hvis du søger en sommerbolig udenfor Danmarks grænset, er på UdenlandskeBoliger.dk, hvor du finder boliger fra en lang række dansk-talende ejendomsmæglere, som enten kører forretningen i Danmark eller lokalt i udlandet. Du kan finde lejligheder, byhuse, villaer, ødegårde og timeshares eller selv oprette en boligannonce, hvis du gerne vil have ejendomsmæglere til at kontakte dig med boligtilbud. Blandt de mest populære lande er Bulgarien, Tyrkiet, Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig.

Går du med planer om at flytte udenlands eller spørgsmål i forbindelse med køb af bolig i udlandet, kan du også benytte forummet på UdenlandskeBoliger.dk.

Hvis du ikke er til de helt fremmede himmelstrøg, kan du også overveje at flytte til et af vores nabolande, hvor boligpriserne ikke - endnu - er steget så meget, som de er inden for Danmarks grænser. Blandt andet er Malmø i det sydlige Sverige blevet et af de særdeles populære steder at flytte hen. I Malmö koster både ejerlejligheder og andelslejligheder kun en brøkdel af priserne i København og omkringliggende områder.

Herunder har vi samlet nogle links til boligsider med lejligheder i Tyskland, Norge og Sverige.

Boliger.dk - alle typer boliger i Malmö og enkelte i Tyskland.
Boligannoncen.dk - boliger i Norge, Sverige og Tyskland.
Ejer-lejligheder.dk - ejerlejligheder i Sverige.
Leje-lejligheder.dk - lejelejligheder i Sverige.

Gratis artikel
Få denne artikel på din hjemmeside ved at kopiere nedenstående kode. Artiklen indeholder 273 ord.

Vigtigt! Links der findes i artiklen må ikke ændres.

Selve artiklen i HTML-format
Færdiglavet HTML-side
Alternativ kun med formaterede links