GratisIndhold.dk
Forsiden
Kontakt

Emner
· Arbejde
· Biler
· Bolig
· Data, tele & Internet
· Kæledyr
· Penge & Økonomi
· Øvrige artikler

Du er her: Forsiden > Artikler i kategorien Bolig > Køb bolig i udlandet

Køb bolig i udlandetHar du oplevet en stigning i din friværdi på det seneste, så er du måske interesseret i at købe en sommerbolig i udlandet. Ved at søge på nettet, kan du hurtigt finde en hel del boliger rundt omkring i Europa.

Et oplagt sted at starte sin bolgsøgning, er på UdenlandskeBoliger.dk, hvor du finder boliger fra en lang række dansk-talende ejendomsmæglere, som enten kører forretningen i Danmark eller lokalt i udlandet. Du kan finde lejligheder, byhuse, villaer, ødegårde og timeshares eller selv oprette en boligannonce, hvis du gerne vil have ejendomsmæglere til at kontakte dig med boligtilbud. Blandt de mest populære lande er Bulgarien, Tyrkiet, Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig.

Går du med planer om at flytte udenlands eller spørgsmål i forbindelse med køb af lejlighed i udlandet, kan du også skrive i forummet på UdenlandskeBoliger.dk.

Hvis du ikke er til de helt fremmede himmelstrøg, kan du også overveje at flytte til et af vores nabolande, hvor boligpriserne ikke - endnu - er steget så meget, som de er inden for Danmarks grænser. Blandt andet er Malmö i det sydlige Sverige blevet et af de særdeles populære steder at flytte hen. I Malmö koster både ejerlejligheder og andelsboliger kun en brøkdel af priserne i København og omkringliggende områder.

Herunder er der samlet nogle links til boligsider med lejligheder i Tyskland, Norge og Sverige.

Boliger.dk - alle typer boliger i Malmö og enkelte i Tyskland.
Boligannoncen.dk - boliger i Norge, Sverige og Tyskland.
Ejer-lejligheder.dk - ejerlejligheder i Sverige.
Leje-lejligheder.dk - lejelejligheder i Sverige.

Gratis artikel
Få denne artikel på din hjemmeside ved at kopiere nedenstående kode. Artiklen indeholder 258 ord.

Vigtigt! Links der findes i artiklen må ikke ændres.

Selve artiklen i HTML-format
Færdiglavet HTML-side
Alternativ kun med formaterede links